Tel.: +36 70 671 7797 - Email: info@taupertszemvizsgalat.hu - ZEISS Vision Center 1139 Budapest, Váci út 81. (Center Point Irodaház)

7 figyelmeztető jel, hogy a szemüveged nem tökéletes

Sokan érzik, hogy valami nem stimmel a szemüvegükkel, de bizonytalanok, hogy ez normális és természetes, vagy amit éreznek a szemüveggel kapcsolatban, annak nem kellene, hogy így legyen.

Ha kétségeid vannak, hogy szemüveged rendben van-e, nézd meg az alábbi listát!

1.Figyelmeztető jel: Nem látsz szemüvegeddel élesen

Ez az egyik legfontosabb, hiszen pont az lenne a célja, hogy láss. Természetesen egy új szemüveg viseléséhez az elején hozzá kell szokni. Azonban néhány nap – néhány hét elteltével a szemüvegeddel tűélesen kell, hogy láss. Ha nem így van, az bizony figyelmeztető jelzés számodra.

2.Figyelmeztető jel: Kopott, koszos, karcolódott a szemüveg

Azon túl, hogy a Te látásodat is zavarja, bárki, akivel szembe kerülsz, azonnal látja. Mindig a „kirakatban”, az arcodon viseled. Ezért szánj megfelelő figyelmet arra, hogy ami télen-nyáron elsőre látszik rajtad, az legyen makulátlan.

3. Figyelmeztető jel: Kényelmetlen a szemüveged

Nyomja az orrodat, nehéz, vagy éppen folyton lecsúszkál. Amikor megkapod az új szemüvegedet, be kell állíttatni az optikus szakemberrel. Az idő múlásával a hideg – meleg hatására tágulhat, deformálódhat a szemüveg. Ilyenkor bizony igazíttatni kell szemüveged beállításain. Ne hanyagold el, mert egy csúszkáló szemüveg megnehezítheti mindennapjaidat.

4. Figyelmeztető jel: Nem jó a szemüveg mérete

Ilyen, ha szorít a halántékodnál, esetleg szemből nézve túl széles az arcodhoz. A szemüveg szára túl rövid vagy túl hosszú. Épp, hogy túlnyúlik a füled felső hajlatán vagy éppen a füled mögött a nyakadig vissza van hajtogatva. Ezzel utólag sajnos nem tudsz mit kezdeni. Fontos, hogy olyan optikus szakemberhez fordulj, aki kellő odafigyeléssel valóban arra törekszik, hogy megtaláljátok a számodra ideális méretű, formájú és színű szemüvegkeretet.

5. Figyelmeztető jel: Idegen az egyéniségedhez, stílusodhoz

Nagy probléma, ha nem az egyéniségednek, stílusodnak megfelelő szemüveget viseled. Nem véletlen a szállóige: A szemüveg öltöztet. Azonban, ha a szemüveg nem támogatja megjelenésedet, az agyonvághatja mindennapi megjelenésedet, hangulatodat. Egészen egyszerűen nem szívesen viseled, mert nem illik hozzád.

Kerüld el a „megbántam, hogy ezt választottam” és a „felesleges pénzkidobás volt” kínos érzését.

Jelentkezz be a ZEISS Vision Center Taupert Szemvizsgálatára és éld át azt az élményt, amit szemüvegesként mind látásvizsgálat, mind szemüveged kiválasztása során megérdemelsz.

Kérek időpontot vizsgálatra

Látásjavító magazin

Milyen a szemüvegválasztás Szemüveg Stílus Tanácsadással?

Milyen a szemüvegválasztás Szemüveg Stílus Tanácsadással? Amikor olyan ruhát viselsz, ami kényelmetlen, nem illik a stílusodhoz, a személyiségedhez, az az egész napi közérzetedet, teljesítőképességedet tönkreteszi. Ilyenkor szorongsz és a legszívesebben elbújnál a világ elől. Nincs ez másként a szemüveggel sem. [...]

Szemüveg készítés 3D-s arcdiagnosztikai elemzéssel

Szemüveg készítés 3D-s arcdiagnosztikai elemzéssel Az elrontott szemüvegek jó része nem a rosszul felírt dioptriák, hanem apróságnak tűnő részletek miatt okoz pénztárca fosztogató bosszúságot… A szuper alapos szemvizsgálat alapja és előfeltétele a komfortos szemüvegnek, azonban ez [...]

Ha hordom a szemüvegem, ellustul a szemem?

Ha hordom a szemüvegem, ellustul a szemem? Avagy a szemüvegtől romlik, vagy ha nem hordom, akkor romlik a szemem? Hogy is van ez?   Valós tapasztalat: Az amúgy szemüveg nélkül egészen jól elboldoguló ember, miután megkapja [...]

Segítség! Szemtengelyferdülésem van!

Segítség! Szemtengelyferdülésem van! Csináltunk egy röpke statisztikát. A 7 lépéses Taupert Szemvizsgálatra érkező ügyfelek mintegy 10%-a szemtengelyferdüléssel érkezik, és szemtengelyferdülés nélkül távozik. Na, azt ne hidd, hogy azért, mert mi ekkora mágusok vagyunk. Nem, nem azért. [...]

Vagyonokat érő szemüveg használati tippek

Vagyonokat érő szemüveghasználati tippek A szemüvegesek rémálma a szemüveg karcolódása, elvesztése, törése, hiszen egy igazán jó szemüveg ára egy átlagos magyar fizetésnek felel meg. Összegyűjtöttünk néhány pénztárca kímélő tippet, hogy szemüveged valóban hosszú időn keresztül életed [...]

2020-09-30T12:01:29+02:00