A jó szemüveg öltöztet

A szemüvegesség, a látáshiba nem kell, hogy árnyékot vessen életedre. Sok szemüveges utál szemüvegesnek lenni, de titkon arra vágyik, bárcsak több, szebb, szexisebb lehetne ő maga is a szemüvege által. Nem kell, hogy ez utópisztikus vágy legyen csupán. Megmutatjuk, hogy szemüveggel akár még több is lehetsz, hozzáadhat életed minőségéhez.

A szemüvegesség hozzájárulhat jövedelmed emelkedéséhez, ha pontosabb, gyorsabb vagy általa. Innen ered az a tévhit, hogy a szemüvegesek okosabbak. Valójában nem okosabbak, de ha hozzászoktak az igényes, jó minőségű látáshoz, valóban többletteljesítményre képesek.

A jól megválasztott szemüveg, kiteljesítheti megjelenésedet, stílusodat. Keretet ad egyéniségednek.

Az igazán jó szemüveg hozzáad ahhoz, aki valójában vagy.

Az igazán jó szemüveg a Te látásodról szól, azaz tűpontos és szemedre mért dioptria meghatározással készül, ezzel segíti a látásodat, megszabadít a látáshibák okozta panaszoktól. Azzal, ha valóban a legtökéletesebb látást kapod, a világ is színesebb lesz általa. Kevésbé zavar majd az esti vezetés vagy akár a vakító napsütés. Egy jó szemüveggel végleg búcsút inthetsz a fejfájásnak és sokkal energikusabb leszel általa.

Az igazán jó szemüveg a Te életedről szól, azaz mind a szemüvegkeret választás, mind a szemüveglencse kiválasztása a Te adottságaidhoz, életkörülményeidhez igazodik. A Te mindennapos kihívásaidra kell választ adnia. Igazodnia kell a stílusodhoz, bőrszíned árnyalatához, hajad színéhez, frizurád stílusához. Összhangban kell lennie kedvenc ékszereiddel, ruháid színvilágával.

Az igazán jó szemüveg a Te stílusodat teszi teljessé. Megmutatja, ki és milyen is vagy valójában. Hozzátesz ahhoz, aki valójában vagy. Építi a megjelenésedet.

Rendben, de hogyan lehet nekem is igazán jó szemüvegem?

A jó szemüveg elkészítése olyan, mint egy házépítés.
A tervezéstől a kivitelezésen és a belső design megalkotásán túl a beépített anyagok minősége mind – mind meghatározza azt, hogy bosszankodásmentesen, a jól elkészített otthon harmóniáját élvezhesd majd.

Képzeld csak el:
A tervező nem fordít kellő figyelmet a statikára. A kiváló mesteremberek és minőségi alapanyagok ellenére fél év múlva repedezik a házad.

Vagy éppen a terv ugyan kiváló, de a mesterember őskori colostokkal méregeti a legkiválóbb alapanyagból készült nyílászáróid helyét: aztán meg süvít a szél a réseken.

Attól is vernéd a fejed a falba, ha utólag jönnél rá: A házad kitűnően meg lett tervezve. A kivitelező is gyönyörű és pontos munkát végzett. Azonban a leértékelésen vásárolt burkolólapok 2 hónap múlva kopnak már.

Láthatod. Csak akkor lehetsz elégedett, ha a folyamat minden része hibátlan.

Igaz ez a Te szemüvegedre is!

Ahhoz, hogy szemüveged ne egy rémálom legyen, nem árt, ha tudod, hogy ahogyan az elkészült ház kényelme, esztétikája, otthonossága is több szakember összehangolt munkáján, úgy a szemüveged is egy egész folyamat kiválóságán múlik.

Ahhoz, hogy a szemüveged még inkább kifejezze egyéniséged, és a Te életedet segítse, nem elég egy 20-30 perces látásvizsgálat, egy keret és egy pár „mindegymilyen” szemüveglencse.

A látásod javítása több kell, hogy legyen, mint egy rövidke vizsgálat, egy rálegyintős keretpróba és az optikus üzleti érdeke alapján választott szemüveglencse.

A ZEISS VISION CENTER védjegyoltalom alatt álló 1 órás Taupert Szemvizsgálata csak Rólad, a Te látásodról szól. A szemüvegkeret és szemüveglencse kiválasztása pedig olyan szakemberek segítő támogatásával válik számodra élménnyé, akik nem csak optikai szakemberek, hanem szemüveg-stílus szakértők egyaránt.

Tudj meg többet a Taupert Szemvizsgálatról!

2019 októberében megjelent Magyarország első szemüvegeseknek szóló könyve

A SZEMÜVEGESEK BOLDOGABBAK … lennének, ha tudnák, mire figyeljenek szemüvegválasztás során

címmel.

A könyv számos tévhitre, buktatóra felhívja a szemüveg vásárlás előtt álló, látásukkal bajlódó emberek figyelmét. Rámutat arra, mi mindenre érdemes egy szemüvegesnek figyelnie azért, hogy szemüvege ne a fiók mélyén végezze.

Megnézem a könyvet!

„Nem alszik mindenki, akinek csukva a szeme. És nem lát minden nyitott szemű ember”
Anthony de Mello