Látás hónapja – ingyenes látásvizsgálat?

Október a látás hónapja. Ingyenes látásvizsgálattal, ingyenes szemvizsgálattal, kecsegtető szemüvegakciókkal az optikákban.

Azonban nem árt résen lenned, mert feleslegesen kidobott tíz- sőt százezrekbe kerülhet a sok ingyenes és akciós.

Kata egy élelmiszerüzletben eladó. Régóta szemüveges, de látása időről-időre egyre több nehézséget okozott mind a munkahelyén, mind a hétköznapi élete minden pillanatában. Természetes volt számára az ingyenes látásvizsgálat, a kedvezményes szemüvegvásárlás, hiszen minden újság, TV, rádió, Google, Facebook ezt zengte. Készültek is szép sorjában a szemüvegek. Tízezrek az egyikre, tízezrek a másikra. Azonban egyik sem adott olyan látást, amivel munkáját kompromisszumok nélkül végezhette volna. Azt mondták neki, törődjön bele. Rossz szemei ennyire képesek.

Végül eljutott a Taupert Szemvizsgálatra, ahol az 1 órás szemvizsgálat után olyan szemmel, szemüveggel láthatta meg a világot, ahogy még talán soha. Kata látása tökéletes. Igaz, egy igazán körültekintő és fizetős vizsgálattal felírt szemüveggel, de nincs többé hátrány a munkahelyén, nincs többé feleslegesen megrendelt szemüveg. Kényelmes, teljes látás segíti már a mindennapjait.

Nézd meg, mit mondanak azok, akik már ügyfeleink

Nézd meg, a védjegy oltalom alatt álló Taupert Szemvizsgálat optometrista, látásjavító szakembere hogyan vélekedik a Látás hónapja futószalagjáról és az ingyenes szemvizsgálatról.

Kérek időpontot Taupert Szemvizsgálatra!

További cikkeket itt találsz ingyenes szemvizsgálat, ingyenes látásvizsgálat témában:

Tovább olvasok!

…királynőnek érezhettem magam.

Azóta mindenkinek azzal dicsekszem,
hogy nekem csúcstechnológiás
“NASA-szemüvegem” van.

Egy hónap után megszűnt a fejfájás.

„Ma kész lett az új szemüvegem, s meglepően gyorsan. Köszönöm az új látásélményt, s azt a kedves, profi, szakszerű bánásmódot, amit az üzletben tapasztaltam!

Nem vásárló vagy ügyfélként bántak velem, inkább királynőnek érezhettem magam. Hálásan köszönöm Taupert Szilvinek és kollégáinak!”

Szórádné Marcsi

„Taupert Szilvi szenvedélyesen hisz abban, hogy a látás a legnagyobb kincsünk. Ő azért dolgozik, hogy minél több embernek visszaadja a látás örömét. Azok közé tartozom, akik voltak nála a Taupert-féle hétlépéses szemvizsgálaton.

Döbbenetes a kontraszt, ha a nála töltött időt életem előző hat-hét szemvizsgálatával összehasonlítom! És nem pusztán a technikai felszereltség miatt! Szilvi érezhetően törődött velem, és minden szavából kiviláglott: az ő célja az, hogy a tökéletes látás élményét ajándékozza nekem. Azóta mindenkinek azzal dicsekszem, hogy nekem csúcstechnológiás “NASA-szemüvegem” van.

De főleg: azóta még inkább tisztelem Taupert Szilvit az elhivatottságáért.”

Szalai Gabriella
Angolutca.hu
ügyvezető-tulajdonos

„Konrádom egy agyrázkódás után szemüveges lett. 2015 óta félévente jártunk egyéb optikába, szemüveg cserére.

A fejfájása nagyon gyakori volt. Vizsgálatok sora …Mivel napi szinten fejfájásra panaszkodott, így kértem egy időpontot Szilvikétől. Nagyon alapos vizsgálat után kiderült rejtett kancsalsága van.(prizmás lencse) Egy újabb szemüveg gondoltam…

Egy hónap után megszűnt a fejfájás.

Ma voltunk kontroll vizsgálaton a lányoknál az optikában. És semmit nem romlott a szeme, a jelenlegi szemüvege azóta is tökéletes és hasznos. Szóval azért írtam ezt a regényt, hogyha valakinek hasonló gondjai lennének. Érdemes egy Taupert Szemvizsgálatot kérni. Mert nagyon megéri. Mi már csak tudjuk. Köszönjük Szilvike és kollegái, hogy vagytok!”

Kakóné Sáfár Edit