Ingyenes szemvizsgálat – valóban ingyenes?

Mi emberek szeretünk jól járni. Szeretjük, ha legtöbbet kapjuk a pénzünkért. Kecsegtető, ha valami ingyenes, akciós, olcsó.

Így van ez a látásvizsgálattal, az olcsó szemüveggel is. Bízunk benne, hogy UGYANAZT ingyen vagy legalábbis olcsóbban megkaphatjuk.
És arról, hogy mi az az UGYANAZ, had meséljem el saját, máig is mély nyomokat hagyó élményemet.

2013 decemberében Londonban töltöttünk a családommal kilenc napot. Reggeltől-estig gondosan eltervezett programtervvel a kezünkben faltuk a látnivalókat. Ismerve Angliát, két „esőnap” is volt a listánkon. Az egész napos eső miatt így egy teljes napot a Természettudományi Múzeumban töltöttünk.

forrás: Wikipédia, Készítette: Diliff – A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=559965

forrás: Wikipédia, Készítette: Tuuraan78 – A feltöltő saját munkája, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=11218979

Valahol a negyedik emelet körül orvostechnikai kiállítás volt, csupa izgalmas és hajmeresztő orvosi eszközökkel, képekkel. Egészségügyi végzettségem folytán, alig vártam, hogy a szemészet részhez érjek. És amikor megtaláltam….
Csak álltam földbe gyökerezett lábbal…
csak néztem,
és nem értettem!

Nem értettem, mert a szemészet, az optika, amit ott múzeumi felszereltség volt az a MAGYAR VALÓSÁG.
Libabőrös volt a karom, és még aznap utána néztem. Ha az, amivel mi dolgozunk múzeumi, milyen a modern? Milyen a 21. századi?
Hamarosan eljutottam Aalenbe, a ZEISS orvostechnikai gyárába. Nem sokkal ezután pedig már én magam is ilyen műszerekkel dolgoztam.

MICSODA KÜLÖNBSÉG!!! Micsoda élmény egy ilyen vizsgálat az ügyfelemnek és micsoda pontosság, biztonság nekem szakembernek.

Ekkor jöttem rá arra, hogy Magyarországon a kínai, olcsó és elavult műszerekkel, vizsgálati és szemüveg készítési technikákkal készült szolgáltatást inkább ingyen adják, minthogy fejlesztenének. De ha ingyen adják, nem is tudnak fejleszteni az optikus szakemberek. Így vagyunk mi magyarok az élő optikai múzeumok ékes példája.

És mielőtt végképp elkeserednél. A Taupert Szemvizsgálat mindkét üzletében a legújabb ZEISS technológiát találod.

Kérek időpontot Taupert Szemvizsgálatra

A Taupert Szemvizsgálatról és a ZEISS ultramodern vizsgálati felszereltségünkről a következő linkeken is olvashatsz:

https://taupertszemvizsgalat.hu/zeiss/


Nézd meg, mit mondanak rólunk és közel sem ingyenes vizsgálatunkról, akik már jártak nálunk:

https://www.facebook.com/taupertszemvizsgalatzeissvisioncenterbudapest/reviews/?ref=page_internal

És hogy konkrét példákat is mutassak, miben több a Taupert Szemvizsgálat az ingyenes látásvizsgálatnál nézd meg következő blogcikkünket:

Tovább olvasok!