Tel.: +36 70 671 7797 - Email: info@taupertszemvizsgalat.hu - ZEISS Vision Center 1139 Budapest, Váci út 81. (Center Point Irodaház)

10 különbség az ingyenes látásvizsgálat és a Taupert Szemvizsgálat között

Látásvizsgálat és látásvizsgálat között a technológiai fejlesztések és az újabb szemvizsgálati technikák miatt ma már igen nagy különbségek vannak. Ha kíváncsi vagy, melyik miben más és milyen helyzetben melyiket érdemes választanod, olvass tovább!

Az ingyenes látásvizsgálatok általában az egyszerűbb szemüvegek erősségének meghatározására irányulnak.

<->

A Taupert Szemvizsgálat attól szemvizsgálat, hogy a szemüveg erősségén túl a szemeid egészségi állapotát is felméri. Azaz a legfontosabb szembetegségek felderítésére is végzünk vizsgálatokat. Ilyen például a szürkehályog, zöldhályog.

Az ingyenes látásvizsgálatok egyszerűségüknél fogva általában 10-30 percesek.

<->

A Taupert Szemvizsgálaton 1 óra csak Rólad és a látásodról szól.

Az ingyenes látásvizsgálaton a mérési pontosság 0,25 dioptria (azaz 0,25 – 0,50 – 0,75 dioptria pontosságú a mérés)

<->

A Taupert Szemvizsgálaton 0,01 dioptria pontosságokkal képesek vagyunk mérni és a szemüvegedet elkészíteni.

 

Az ingyenes látásvizsgálaton átlagos mérésekkel dolgoznak.

<->

A Taupert Szemvizsgálaton több száz, akár több ezer mérési adat határozza meg szemüveged erősségét.

Az ingyenes látásvizsgálaton még mindig próbaszemüveg és a próbalencsék cserélgetése folyik.

<->

A Taupert Szemvizsgálaton kis robottal, un. ZEISS automata foropterrel végezzük a vizsgálatot, aminek csak neki kell támasztanod a homlokod, és i.Padről gombnyomásra cserélődnek szemeid előtt a lencsék.

Az ingyenes látásvizsgálaton általában még mindig csak táblaolvasás folyik. Ez a falra kiakasztott tábla, vagy egy vetítőgépből félhomályban egy táblára vetített jelek olvasását jelenti.

<->

A Taupert Szemvizsgálaton olyan vizsgálati jeleket, úgynevezett tesztábrák sorát kell megnézned, ami kizárja a „Jól válaszoltam?” bizonytalanságot, így mindannyian nyugodtak lehetünk abban, hogy a szemüveg erőssége megfelelő lesz. Valódi 3D-s tesztábrák, hogy ne csak a látásélességedet, de a szemeid koordinált együttműködését is vizsgáljuk POLATESZTTEL.

Az ingyenes látásvizsgálat után általában még vonalzóval vagy filcel való rajzolgatással állítják be szemüveged pontosságát.

<->

A Taupert Szemvizsgálatot követően a szemüveglencsék pontos beállításait egy ZEISS i. Terminál illetve egy ZEISS Visufit 1000 műszer végzi a mm tizedrésze pontossággal.

Az ingyenes látásvizsgálat után a szemüveglencséid vastagságát és súlyát csak kész állapotban láthatod.

<->

A Taupert Szemvizsgálatot követően a számtalan mérési adat segítségével már egy 3D-s kalkuláció segítségével előre láthatod milyen vékonyítással, milyen szemüveg ár mellett milyen vastagságú és súlyú lesz a szemüveglencséd.

optikabudapest

Az ingyenes látásvizsgálat is valószínűleg jó.

<->

Az viszont biztos, hogy mi a Taupert Szemvizsgálat csapatában egytől-egyig hiszünk abban, hogy csak akkor lehetünk sikeresek, ha Te is az vagy. Ha csodás élményekkel gazdagodsz a velünk töltött idő alatt, kiválóan látsz, eszméletlen jó megjelenést biztosít a szemüveged, amit kapsz tőlünk. Hiszünk a fejlődésben, a tanulásban a felelősségvállalásban. Törekszünk arra, hogy olyan rendszereket technológiákat vezessünk be, ami környezettudatos és védi Földünket. – még akkor is, ha ennek összességében magasabb az ára.

Az ingyenes látásvizsgálat ingyenes.

<->

A Taupert Szemvizsgálat ára Szolnokon a Széchenyi Optikában 12.800Ft, Budapesten a ZEISS Vision Centerben 23.800Ft, hiszen itt az előző 10 különbség mellett egy 3D-s arcdiagnosztikai elemezést is készítünk számodra.

Sorry, mi ingyenes látásvizsgálatot nem végzünk.

Kérek időpontot a Taupert Szemvizsgálatra
Tudj meg többet a Taupert Szemvizsgálatról!

Ezeket olvastad már?

Látásjavító magazin

Milyen a szemüvegválasztás Szemüveg Stílus Tanácsadással?

Milyen a szemüvegválasztás Szemüveg Stílus Tanácsadással? Amikor olyan ruhát viselsz, ami kényelmetlen, nem illik a stílusodhoz, a személyiségedhez, az az egész napi közérzetedet, teljesítőképességedet tönkreteszi. Ilyenkor szorongsz és a legszívesebben elbújnál a világ elől. Nincs ez másként a szemüveggel sem. [...]

Szemüveg készítés 3D-s arcdiagnosztikai elemzéssel

Szemüveg készítés 3D-s arcdiagnosztikai elemzéssel Az elrontott szemüvegek jó része nem a rosszul felírt dioptriák, hanem apróságnak tűnő részletek miatt okoz pénztárca fosztogató bosszúságot… A szuper alapos szemvizsgálat alapja és előfeltétele a komfortos szemüvegnek, azonban ez [...]

Ha hordom a szemüvegem, ellustul a szemem?

Ha hordom a szemüvegem, ellustul a szemem? Avagy a szemüvegtől romlik, vagy ha nem hordom, akkor romlik a szemem? Hogy is van ez?   Valós tapasztalat: Az amúgy szemüveg nélkül egészen jól elboldoguló ember, miután megkapja [...]

Segítség! Szemtengelyferdülésem van!

Segítség! Szemtengelyferdülésem van! Csináltunk egy röpke statisztikát. A 7 lépéses Taupert Szemvizsgálatra érkező ügyfelek mintegy 10%-a szemtengelyferdüléssel érkezik, és szemtengelyferdülés nélkül távozik. Na, azt ne hidd, hogy azért, mert mi ekkora mágusok vagyunk. Nem, nem azért. [...]

Vagyonokat érő szemüveg használati tippek

Vagyonokat érő szemüveghasználati tippek A szemüvegesek rémálma a szemüveg karcolódása, elvesztése, törése, hiszen egy igazán jó szemüveg ára egy átlagos magyar fizetésnek felel meg. Összegyűjtöttünk néhány pénztárca kímélő tippet, hogy szemüveged valóban hosszú időn keresztül életed [...]

…királynőnek érezhettem magam.

Azóta mindenkinek azzal dicsekszem,
hogy nekem csúcstechnológiás
“NASA-szemüvegem” van.

Egy hónap után megszűnt a fejfájás.

„Ma kész lett az új szemüvegem, s meglepően gyorsan. Köszönöm az új látásélményt, s azt a kedves, profi, szakszerű bánásmódot, amit az üzletben tapasztaltam!

Nem vásárló vagy ügyfélként bántak velem, inkább királynőnek érezhettem magam. Hálásan köszönöm Taupert Szilvinek és kollégáinak!”

Szórádné Marcsi

„Taupert Szilvi szenvedélyesen hisz abban, hogy a látás a legnagyobb kincsünk. Ő azért dolgozik, hogy minél több embernek visszaadja a látás örömét. Azok közé tartozom, akik voltak nála a Taupert-féle hétlépéses szemvizsgálaton.

Döbbenetes a kontraszt, ha a nála töltött időt életem előző hat-hét szemvizsgálatával összehasonlítom! És nem pusztán a technikai felszereltség miatt! Szilvi érezhetően törődött velem, és minden szavából kiviláglott: az ő célja az, hogy a tökéletes látás élményét ajándékozza nekem. Azóta mindenkinek azzal dicsekszem, hogy nekem csúcstechnológiás “NASA-szemüvegem” van.

De főleg: azóta még inkább tisztelem Taupert Szilvit az elhivatottságáért.”

Szalai Gabriella
Angolutca.hu
ügyvezető-tulajdonos

„Konrádom egy agyrázkódás után szemüveges lett. 2015 óta félévente jártunk egyéb optikába, szemüveg cserére.

A fejfájása nagyon gyakori volt. Vizsgálatok sora …Mivel napi szinten fejfájásra panaszkodott, így kértem egy időpontot Szilvikétől. Nagyon alapos vizsgálat után kiderült rejtett kancsalsága van.(prizmás lencse) Egy újabb szemüveg gondoltam…

Egy hónap után megszűnt a fejfájás.

Ma voltunk kontroll vizsgálaton a lányoknál az optikában. És semmit nem romlott a szeme, a jelenlegi szemüvege azóta is tökéletes és hasznos. Szóval azért írtam ezt a regényt, hogyha valakinek hasonló gondjai lennének. Érdemes egy Taupert Szemvizsgálatot kérni. Mert nagyon megéri. Mi már csak tudjuk. Köszönjük Szilvike és kollegái, hogy vagytok!”

Kakóné Sáfár Edit

2020-09-24T16:11:52+02:00