„A szemüveg öltöztet” – titka

 

 

 

Miért van az, hogy egyesek kivirulnak, vonzóbbá válnak, sőt okosabbnak tűnnek új szemüvegükben? Mások meg minden reggel azt mérlegelik: 

 

  • a (nem) látásuk, pontatlanságuk miatt szégyenkezzenek azzal, hogy nem viselik szemüvegüket, vagy 
  • a szemüveges megjelenésük miatt bújjanak inkább föld alá?

Gondoltad volna, hogy 10-ből 6 szemüveges életét keseríti meg a szemüvege? Sokaknak az okoz nehézséget, hogy még szemüvegben sem tökéletes a látásuk. Mások önbecsülését a szemüveges megjelenés teszi tönkre. Hátráltatja munkahelyi sikereiben, emberi kapcsolataiban.

 

Mi a titka „A szemüveg öltöztet” szállóigének? 

 

Mit érdemes tudnia annak, aki igazán stílusos megjelenésre és jó látásra vágyik?

Ha Te is gondolkodtál már ezen, nyugodj meg: a probléma nem veled van! Nem a Te arcformád, nem az orrod, szemeid állása az, ami miatt nem érzed magadénak a szemüveged.

A probléma a felgyorsult világban, a felületességben keresendő. 15-30 perces futószalagos vizsgálat, személytelen, gyors értékesítés, a divat és a nagy márkák prioritása.

Tudom, a „szemüveg öltöztet feeling” minden vágyad, mégis minden a látásod, a szemeid alapos kivizsgálásával kezdődik. A cikk végére a szemüveges megjelenés titkai is feltárulkoznak.

 

A szemüveged meghatározza, milyennek látod a világot, és Téged milyennek látnak mások.

 

Mit várj el a szemvizsgálattól?

 

Ha igazán jó szemüvegre vágysz, olyan látásvizsgálatot válassz, ahol a 21. századi technológia és az emberi gondoskodás kéz a kézben jár.

Nem szabad, hogy azt érzed „normálisnak”, hogy ha belekukkantasz valami kompjuterbe, majd leolvastatják veled a Kettesy táblát azzal a látásvizsgálat meg is van. Miközben arról, hogy esetlegesen nincs-e valami elváltozás a szemedben, szó sem, vizsgálat sem esik. Ez már a múlté! Egy körültekintő látásvizsgálaton, szemvizsgálaton a szembetegségek szűrésére is sor kerül. Hogy miért? Azért, hogy nehogy későn, visszafordíthatatlan állapotában derüljön ki valami nagy baj. Képzeld csak el! Hogyan tudnád megtartani a munkádat, ha nem látsz? Milyen szörnyű teher lenne a családod számára, ha szembetegség okozta vakság miatt holnaptól a gondoskodásukra szorulsz?

Sokan nem gondolják, hogy fejfájásaik migrénjük, fáradékonyságuk hátterében olyan rejtett szemprobléma áll, amit ha hozzáértő szakember polatesztes látásvizsgálati eljárással megvizsgál és korrigál, búcsút inthet a fejfájás-csillapító gyógyszereknek és azok mellékhatásainak. A polatesztes látásvizsgálatra Budapesten kevés optikában van lehetőség. Az a 3D-s vizsgálati jeleket tartalmazó eljárás a szemek együttes munkáját és teljesítményét javítja.

 

 „Szemüvegviselőként életed 2/3 részét szemüvegben töltöd, ezért nagyon nem mindegy, hogy az milyen”

Taupert Szilvia a Taupert Szemvizsgálat megalkotója

 

 

Bejelentkezek Taupert Szemvizsgálatra

 

 

optikabudapest

Taupert szemvizsgáló labor

 

 

 

 

 

 

A szemüveged meghatározza, milyennek látod a világot, és Téged milyennek látnak mások.

 

 

 

Hogyan válassz stílusos szemüveget?

 

Nincs mese, a szemüveg azonnal látszik. Lehet 30°C-os nyári hőség strandpapucsban és rövid shortban, vagy -20°C-os dermesztő hideg nyakig beburkolódzott télikabátban, a szemüveged mindig látszik. Mindig hozzájárul ahhoz a bizonyos első benyomáshoz, amin a párkapcsolatod, az állásod, de még az eladó kedvessége is múlik.

Tagadhatjuk, hozhatunk ellenpéldákat, de akkor is igaz: A jó kinézetű, stílusukban önazonos emberek könnyebben boldogulnak az életben.

Az első benyomásban és a stílusos megjelenésben pedig kulcsfontosságú szerepe van a tekintetednek. Szemüvegesként pedig a szemüveges tekintetednek. 

A szemüvegeddel, annak stílusával, színével, ápoltságával sok mindent elárulsz magadról. Megmutathatod vele akár lágy eleganciádat vagy vidám, játékos természetedet. Intellektuális kifinomultságodat vagy éppen sportos, laza életstílusodat. 

Ha nem jól választod meg, diszharmóniát sugárzol. Olyan idegen dolgot, ahol látszik is és Te magad is érzed, hogy ez nem Te vagy. 

De hogy találd meg abból a sok egyforma szemüvegből AZT

AZT, amelyik kifejezi különlegességedet, építi megjelenésedet, színben és formában harmóniában áll veled, azaz a Te stílusod? 

 

 

szemüveg öltöztet

 

 

Nézzük előbb, mit NE tegyél szemüveg választáskor

 

Ne a celebek / barátnőd / plakátmodellek alapján válassz. Ami neki jól áll, számodra nevetséges kinézetet kölcsönözhet.

Szakíts a feketével! A fekete szemüvegkeret már-már szemüveg-uniformis. Sokan azért választják, mert azt gondolják, az „mindenhez megy”. Ha mégis feketét szeretnél és valóban jól áll, válassz olyat, ahol több szín kombinációjából egy a fekete. Vagy arany, rosegold, fehér arany kombinációjában nem olyan egyhangú.

Ne hódolj be feltétlenül a legújabb divatnak. A divat jön-megy. Ami ma divatos, jövőre ciki. A stílus, a bensődből fakadó egyéniséged a mérvadó, válassz ehhez szemüveget.

Ne a márka vagy az ár legyen az elsődleges szempont. Gondolj csak bele: Mennyi lomot megvettél már, ami abban a pillanatban trendinek vagy jó vételnek tűnt, majd a fiók mélyén végezte. 

Ne félj, nem hagyunk ezzel a nehéz döntéssel egyedül.

 

A ZEISS Vision Centerben a színpad a Tiéd.

 

Azért, hogy ne csak optikusként, de stílus szakértőként is segíthessünk megtalálni azt, ami télen-nyáron, első benyomásként és utána megerősítésként a leginkább a különlegességedet, egyediségedet tükrözze Szemüveg Stílus Tanácsadóvá képeztük csapatunkat.

 

Taupert szemüveg stílus tanácsadók

 

 

Célunk, hogy törődéssel, stílus ismeretekkel fűszerezett szakmai tudással válasszuk ki azt a szemüveget, ami előre viszi a megjelenésed. Harmóniában áll veled, azaz a Te stílusod. 

 

szemüveg stílus tanácsadók

 

Így a szemüveg valóban öltöztet.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot! 

 

 

Töltsd ki az űrlapot és kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot.