Árulkodó jelek, ami látásvizsgálat szükségességére utal

Honnan veszed észre, ha a látásod valójában nincs rendben?
Íme a lista a nyilvánvaló, és a rejtett látáshibák tüneteiről.
Megmutatjuk, mely tünetek utalnak arra, ha szemvizsgálatra van szükséged?

Az, ha a látásod nem megfelelő, vagy a szemüveged gyenge már tipikus tünetekkel jár. Ezek közül vannak olyanok, melyek evidensek. Mi azonban a rejtett látásproblémák tüneteit is megosztjuk veled, hiszen számtalan olyan panaszt okozhat a nem megfelelő látás, amire elsőre nem is gondolnánk, hogy a látásunk áll a hátterében.

Nyilvánvaló látástünetek

Ha durva látáshibáról van szó, amit az idegrendszered nem tud kompenzálni, egyszerűen rosszul látsz. Ilyen lehet például, ha

Taupert SzemvizsgálatNem látod a TV-n az apró betűs feliratot.

Taupert SzemvizsgálatMinden egy kissé szellemképes, elmosódott.

Taupert SzemvizsgálatSzürkületben, sötétben észrevehetően rosszabbul látsz.

Taupert SzemvizsgálatA színházban nem látod a színészek arcát.

Taupert SzemvizsgálatAzt a közlekedési táblát, amit a kollégád már messziről leolvas, Te csak közelebb érve látod élesen.

Taupert Szemvizsgálat40 év felett összefolynak az olvasandó szöveg betűi, ha nincs elég fény.

Taupert SzemvizsgálatReggel egy ideig rosszabbul látsz, mintha be kellene járódnia a szemednek.

Taupert SzemvizsgálatNem tudod elolvasni a termékeken lévő apró betűs feliratot.

Ami nem biztos, de akár látáshiba is lehet

A látáshibák egy részét az agy, az idegrendszer, a fókuszálgatás, hunyorgás észrevétlenné tudja tenni. Tehát gyakran hamisan úgy érzed, mintha megfelelően látnál. A látásod kijavítgatása miatt az idegrendszer elfárad. Ezt onnan veheted észre, hogy az alábbiakat tapasztalod:

Taupert SzemvizsgálatFáradékonyság gyötör.

Taupert SzemvizsgálatAlul teljesítesz a munkahelyeden.

Taupert SzemvizsgálatFáradtan kettőződik a kép, amit látsz.

Taupert SzemvizsgálatFájnak, vörösödnek a szemeid.

Taupert SzemvizsgálatFrontra, esetleg megterhelő napokra fejfájással, migrénnel reagál a szervezeted.

Taupert SzemvizsgálatZavarhatnak a fények. Van, akit a napsütés, van, akit a beltéri lámpák fénye zavar.

Taupert SzemvizsgálatSzenvedsz a pontatlanság, dekoncentráltság következményeitől.

Taupert SzemvizsgálatNéha élesen, kimerülten pedig homályosan látsz.

Taupert SzemvizsgálatSzemöldökeid között függőleges, morcos tekintetet kölcsönző ráncok alakulnak ki.

Számtalan olyan látáshiba van, ami rejtett. Egy kis fókuszálással, idegrendszeri kompenzációval (én úgy nevezem: agyi photoshoppal) azonban elfogadhatóan vagyunk képesek látni. Ezek a látáshibák az orvosi alkalmassági vizsgálaton, de még a hagyományos 20-30 perces optikákban végeztetett látásvizsgálatokon is észrevétlenek maradnak.

Bejelentkezés látásvizsgálatra

A ZEISS VISION CENTER védjegyoltalom alatt álló Taupert Szemvizsgálata 1 óra hosszú, és a szembetegségek szűrésén túl tűpontos szemüveges korrekció meghatározással mér. A két szem együttes munkáját, azaz a 3D- látást, térbeli érzékelési képességet polatesztes eljárással vizsgálja és javítja. Olyan rejtett látáshibákra is fényt derít, mely segítség nélkül képes megnehezíteni mindennapjaidat.

Tudj meg többet a Taupert Szemvizsgálatról

Mit mondanak, akik már voltak nálunk szemvizsgálaton?

Konrádom egy agyrázkódás után szemüveges lett. 2015 óta félévente jártunk egyéb optikába, szemüveg cserére. A fejfájása nagyon gyakori volt. Vizsgálatok sora…
Mivel napi szinten fejfájásra panaszkodott, így kértem egy időpontot Taupert Szemvizsgálatra 2017 májusában. Nagyon alapos vizsgálat után kiderült rejtett kancsalsága van.(prizmás lencse)
Egy újabb szemüveg, gondoltam.
Egy hónap után megszűnt a fejfájás. Ma voltunk kontrol vizsgálaton,és azóta semmit nem romlott a szeme, a jelenlegi szemüvege azóta is tökéletes és hasznos.
Szóval azért írtam ezt a regényt 🙂 hogyha valakinek hasonló gondjai lennének. Érdemes egy Taupert Szemvizsgálatot kérni.” Sáfárné Kákó Edit

A NÉV KÖTELEZ! 7x garancia,

A NÉV KÖTELEZ!
7x garancia,

az első igazán jó szemüvegedért.

A szemvizsgálat, látásod javítása bizalmi szolgáltatás.
Ezért a szemüveged megrendelése előtt szeretnénk Téged biztosítani arról, hogy a
TAUPERT SZEMVIZSGÁLAT márka őszinte és sokrétű garanciát biztosít számodra.

Mind a vizsgálat, mind a szemüvegkészítés során Magyarország élvonalába tartozó műszerparkot állítunk látásod szolgálatába, mert a szemed világa ezt követeli meg.

Az elmúlt 3 évben 56 Millió Forint összegben bővítettük a műszerparkunkat a szolnoki és a budapesti szemvizsgáló laborjaink tekintetében azért, hogy a legkorszerűbb, legpontosabb vizsgálatokban legyen részed.

Tudással, tanulással folyamatosan követjük a világ, a technológia fejlődését azért, hogy a legjobbat adhassunk neked.

Hisszük, hogy hosszútávon csak akkor lehetünk sikeresek, ha korrekten állunk ügyfeleinkhez.

Ebbe a korrekt tájékoztatáson felül beletartozik az is, pl. szembetegségre utaló jelet találunk, akkor nem szemüveget javaslunk, hanem komplex szemészeti kivizsgálást. Ha jelenlegi szemüveged megfelelő, vagy egy új szemüveg csak kis mértékben javítaná az életed minőségét, nálunk nem kell attól tartanod, hogy „feleslegesen” rád erőltetünk egy újabb szemüveget.

Ha a szemed egészsége és a látásod rendben van, annak örülünk a legjobban.

Nem csak az a célunk, hogy szemüvegeddel jól láss, hanem az is, hogy új szemüveged hosszú időn keresztül segítőtársad lehessen. Ezért szemüveged átvételekor minden fontos viselési, tisztítási és karbantartási tudnivalóval ellátunk.

Sőt, bizonyos idő után mi érdeklődünk majd, hogy minden rendben van-e, biztosítva, hogy később is számíthatsz ránk.

Az általunk forgalmazott ZEISS szemüveglencsék mindegyike lézer-gravírjellel van ellátva, és a nevedre szóló plasztik garanciakártyát adunk hozzá. Ez biztosíték arra, hogy valóban a leginnovatívabb optikai gyártó szemüveglencséi állnak mindennapi látáskomfortod szolgálatában.
Egy körültekintő szemvizsgálat, az egyéniségedhez, stílusodhoz illő szemüvegkeret kiválasztása és a Te életedet leginkább támogató szemüveglencse megválasztása nem rövid idő.

Ügyfeleink 1,5 -2 órát töltenek el nálunk, ezért minden figyelmünk azon van, hogy a fontos döntéseid kényelemben, kellemes légkörben szülessenek.

A szemüvegesek boldogabbak, ha igazán testreszabott, egyéni stílusukat építő szemüveg öltözteti megjelenésüket, segíti munkájukat, támogatja biztonságukat, könnyíti életüket. Ezt nálunk garantáltan megkapod.